VILLKOR

ALLMÄNT
Dusty Deco kommer att hantera din beställning inom 48 h. Leveranstiden beror på destination. Vänligen kontakta oss på support@dustydeco.com om du har några frågor.

PRIVACY
När du köper något från vår webbplats, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in den personliga information du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. När du surfar på vår webbplats får vi också automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss mer om din webbläsare och ditt operativsystem. Med ditt tillstånd kan vi komma att skicka e-post till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

PRISER
Alla artiklar finns tillgängliga i SEK och EURO.

Moms ingår på alla EU-order.

BETALNINGSMETODER
Kreditkortsbetalning - Visa, Mastercard, American Express och Discover. Expressbetalning - ShopPay & GooglePay.

Klarna - Betala nu (banköverföring), Betala senare (faktura eller delbetalning) och Klarna Finans. Vänligen kontakta oss på support@dustydeco.com om du har några frågor angående att lägga en order.

FRAKTALTERNATIV
Skandinavien & EU: Vi erbjuder Fri Frakt på alla svenska beställningar och på Mattor, Föremål och Ljus inom EU-länder. Icke-EU-länder och EU (möbelbeställningar) debiteras med en fast avgift. Vi levererar kantsten och till närmaste port eller uppfart, andra alternativ är tillgängliga mot en kostnad. E-posta oss support@dustydeco.com för eventuella specialbehov eller om du vill få en fraktoffert.

USA / resten av världen: För närvarande kan vi inte ta emot onlinebeställningar från USA/övriga världen. Om du är intresserad av att göra en beställning, vänligen kontakta vårt supportteam: support@dustydeco.com.

BYTEN
Vi accepterar byten. Dusty Deco står inte för fraktkostnaden för bytet.

HUR BYTER ELLER RETURNERAR JAG EN VARA?
Kontakta support@dustydeco.com innan du returnerar din vara. Dusty Deco står inte för fraktkostnaden för byte eller retur.

För att returnera en vara, följ dessa procedurer;

1. Skicka e-post till support@dustydeco.com för att meddela oss om din retur. Ange ditt beställningsnummer och anledningen till returen.

2. Packa tillbaka varan i originalförpackningen med etiketter. Skriv ut eller märk paketet med ditt RETURNUMMER (tillhandahålls av Dusty Decos supportteam).

3. Skicka tillbaka eller lämna in varan på vårt lager. Meddela oss spårningsnumret om varan ska skickas tillbaka.

Returadress till lager;
Future Mobility - Dusty Deco AB
Dåntorpsvägen 30
136 50 Jordbro
Sverige


Kontakt: support@dustydeco.com

RETURER

Om du har köpt en vara eller en tjänst online eller utanför vår butik (via telefon, postorder, från en dörrförsäljare) har du också rätt att avbryta (innan den skickas) och returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Varan måste returneras i samma skick och i originalförpackning som när den mottogs. Dusty Deco står inte för returfraktkostnaden. För specialtillverkade möbler och mattor (beställningsvaror) har du två dagar på dig att ångra ditt köp innan vår produktion startar. Efter att produktionen har påbörjats finns det tyvärr ingen möjlighet att ångra ditt köp.

REKLAMATION
Om varan har skadats under transporten kommer den att rekonditioneras eller returneras till oss. Om detta inträffar måste du skicka bilder på skador, förpackning och beskrivning innan vi kan acceptera detta som ett krav. Kontakt: claims@dustydeco.com.

FORCE MAJEURE
Dusty Deco är inte ansvarig för bristande fullgörelse som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll, som direkt eller indirekt förhindrar, försvårar eller gör produktion, leverans eller frakt oekonomisk tills sådant hinder har undanröjts (force majeure). Sådana omständigheter skall anses innefatta svårigheter att anskaffa råvaror samt andra svårigheter och störningar, innefattande men inte begränsat till krig, upplopp, arbetskonflikt, eldsvåda, översvämning, storm, olyckshändelse, bränsle- eller kraftbrist, transportbrist, hinder eller avbrott avseende sjötransport samt haveri eller avbrott av något slag avseende vår utrustning eller anläggningar, vilka bedöms nödvändiga för fullgörandet av våra förpliktelser enligt avtalet.

SAMTYCKE
När du förser oss med personuppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna med leverans eller returnera ett köp, förutsätter vi att du samtycker till att vi samlar in dem och använder dem endast för den specifika anledningen. Om vi ber om dina personuppgifter av en sekundär anledning, till exempel marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?

Om du ändrar dig efter att du har anmält dig kan du när som helst återkalla ditt samtycke till att vi kontaktar dig, till fortsatt insamling, användning eller utlämnande av dina uppgifter genom att kontakta oss på: support@dustydeco.com

UPPLYSNING
Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

SHOPIFY
Vår webbplats är värd på Shopify Inc. De förser oss med den e-handelsplattform online som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras via Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar dina uppgifter på en säker server bakom en brandvägg.

BETALNING
Om du väljer en direkt betalningsgateway för att slutföra ditt köp lagrar Shopify dina kreditkortsuppgifter. De krypteras genom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dina köptransaktionsdata lagras endast så länge som det är nödvändigt för att slutföra din köptransaktion. När detta är klart raderas informationen om din köptransaktion.

Alla gateways för direktbetalningar följer standarderna i PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-kraven bidrar till att säkerställa en säker hantering av kreditkortsinformation i vår butik och hos dess tjänsteleverantörer. För mer information kanske du också vill läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART
I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. betalningsportaler och andra betalningstransaktionsprocessorer, har dock sina egna sekretesspolicyer för den information som vi måste tillhandahålla dem för dina inköpsrelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicyer så att du kan förstå på vilket sätt dina personuppgifter kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom särskilt ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha anläggningar som är belägna i en annan jurisdiktion än antingen du eller vi. Så om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar tjänster från en tredjepartsleverantör, kan din information bli föremål för lagarna i den jurisdiktion där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

När du lämnar vår webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår webbplats användarvillkor.

LÄNKAR
När du klickar på länkar på vår webbplats kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretesspolicyer.

SÄKERHET
För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att de inte olämpligt förloras, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs.

Om du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade branschstandarder.

KAKOR
Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.

_session_id, unik token, sessional, Tillåter Shopify att lagra information om din session (hänvisare, målsida, etc).

_shopify_visit, inga uppgifter, kvarstår i 30 minuter från det senaste besöket, används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök.

_shopify_uniq, inga data, förfaller vid midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.

_secure_session_id, unik token, sessionell

storefront_digest, unik token, indefinite Om webbplatsen har ett lösenord används detta för att avgöra om den aktuella besökaren har åtkomst.

ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY
Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den.

FRÅGOR OCH KONTAKTUPPGIFTER
Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt vill ha mer information, kontakta oss på: support@dustydeco.com